Wie zijn wij?

De Grote Gymles is een idee/product van RenergyMovement.
Sinds oktober 2017 is Rens van Zoelen (33) als zelfstandig ondernemer enthousiast én met een missie bezig om kinderen beter (te laten) leren bewegen en sporten. Vier dagen in de week staat Rens als gymdocent voor de groepen 3 tot en met 8 op 2 basisscholen  Utrecht, te weten  Jenaplanschool de Brug in Lombok/Oog in Al en Openbare school De Nijepoort in Groenkan.  Daarnaast is hij als hockeytrainer, organisator van (sportieve) evenementen voor jong en oud, kampen en skileraar ongeveer 365 dagen per jaar actief!

De naam RenergyMovement staat voor energie, beweging, opnieuw proberen en vooral: kansen!

De Grote Gymles, since 2017
Enkele jaren geleden ontstond het idee om een grote sportdag voor kinderen te organiseren. In 2017 en 2018 werden pilots gedraaid in verschillende organisatorische samenstellingen en aantallen kinderen.

Terugblik 27 maart 2019: 
RenergyMovement heeft met De Grote Gymles nieuwe opgedane kennis en ervaring, 6 vrijwilligers, 6 betaalde gymdocenten en 10 betaalde ROC studenten op 15 maart een Top dag gedraaid. Het was een uitdagende, energieke en bovenal sportief mooie dag met aandacht voor kids, sport, beweging, leren en sportleerkrachten.

Het team van sportprofessionals en meedraaiende MBO studenten (van ROC SportMidden Nederland) kijkt terug op veel tops. Er zijn tips verwerkt. Op naar meer mooie momenten!