Samen op naar 15 Maart!

RenergyMovement staat voor kansen! Als ouder(s)/ verzorger ziet u de naderende stakingsdag van uw kind in het PO ( basisonderwijs) misschien als een probleem – wij zien het als kans! De oplossing voor u als ouder(s) is namelijk De Grote Gymles!
RenergyMovement organiseerde al eerder sportevenement voor kinderen maar nu doen we het in het groot in de Galgenwaard (FC Utrecht) in Utrecht

Wat kunt u verwachten? Wat is het doel?

Kinderen van de basisschool een sportieve dag bezorgen met sport, plezier en spel, dat is de missie van De Grote Gymles. Wij willen ouders op een school- vrije dag ontzorgen en kinderen op gezonde en verantwoorde wijze laten kennismaken met meerdere sporten. In een veilige, lerende omgeving dagen kinderen zichzelf, maar ook elkaar uit het beste naar boven te halen. De kinderen krijgen les/ clinics van vakdocenten bewegingsonderwijs en sportprofessionals, allen opgeleid aan de (C)ALO. Hiermee willen wij kwaliteit en geborgenheid in De Grote Gymles aan de kinderen bieden!

Stadion Galgenwaard

De kinderen krijgen per groepje van 10 een eigen begeleider, een student van het ROC sport midden Nederland. 2 studenten samen gaan met in totaal 20 kinderen van de ene naar de andere clinic. Een gepaste verantwoordelijkheid. Ze kunnen de vakleerkrachten ondersteunen tijdens de clinic.